Ægge-vanilje Wrap – med hindbærfyld :)
Verdens LÆKRESTE morgenmad – super lækkert til weekenden 🙂
I skal prøve det, det er virkeligt et godt lækkert morgenmåltid som mætter utroligt godt, og stadig er “sødt” 🙂 Så her har I opskriften:
Du skal bruge:
Wrap:
1 æg
2 bægre æggehvider
2 spsk HUSK / loppefrøsskaller.
1/2 tsk vaniljepulver.
(kokosolie til at stege i)
Fyld/topping:
100 g. hindbær
20 g. chokolade
1 spsk kokosolie
6 mandler
10 græskarkerner
Sådan gør du:
Put æg, hvider, HUSK og vaniljepulver i en meljævner/shaker.
Shake, til at dejen “skummer” let.
Put lidt kokosolie på panden, og når panden er varm hældes dejen på.
Vend wrappen når dejen er fast, og ikke flydende længere. Steg kort tid på den anden side. Tage wrappen af, og lig den på en tallerken.
Imens smeltes chokoladen og kokosolien sammen.
Fordel hindbærene på halvdelen af wrappen
(hvis du bruger frosne, så husk de skal have et lille opkog – men gør det mere “marmelade” agtigt – ER OGSÅ SUPER lækkert, og kan klart anbefales også).
Buk den anden halvdel ovenpå hindbærene.
Fordel den smeltede chokolade-kokosmasse udover wrappen. Og top med hakket mandler og græskarkerner.
Velbekomme.
Adios Amigos - Sophy is Out ♥
Ingen kommentarer endnu