Æggewrap med “nutella” ;)
Forleden smed jeg en opskrift op, på en “Ægge-vanilje wrap med hindbærfyld“.
Jeg har også denne opskrift – på en super lækker æggewrap med “nutella” fyld og banan.
Det tager ingen tid at lave, og mætter rigtig godt. 🙂 Kan spises som morgenmåltid fx i weekenden – eller som dessert / snack. 🙂 Godt fyldt med proteiner 🙂
Du skal bruge:
Ægge-wrap:
1 æg
2 bægre æggehvider
1/4 tsk vaniljepulver
3 spsk loppefrøsskaller
2 spsk vand
Kokosolie – til stegning.
Fyld:
1/2 scoop proteinpulver
Et par dråber sødemiddel, fx. isis (0-1 kcal) – stevia kan også sagtens bruges 🙂
Vand (efter ønske)
4-5 mandler
4-5 cashewnødder
Lidt hampefrøskaller
Én banan
Sådan gør du:
Put alle ingredienserne til wrappen i en shaker – og ryst et par minutter.
Put lidt kokosolie på en pande, og lad det smelte.
Tilsæt nu ægge-massen, og steg “wrappen” på begge sider, til den er let gylden.
Tag wrappen af panden, og lig den på en tallerken.
Nu skal “chokolade-glasuren” laves. Her tager du proteinpulver, sødemiddel og lidt vand (mængden afhænger af hvor tykt / flydende du ønsker det).
Når den ønsket konsistens er opnået, fordeles glasuren udover wrappen – og drys med hampefrøskallerne.
Skær nu bananerne i skiver, og put ovenpå – sammen med nødderne.
Velbekomme 😉
Adios Amigos - Sophy is Out ♥
Ingen kommentarer endnu