Protein souffle med chokolade og peanutbutter.

Rabarbersaft – 1 liter koncentrat :)

Jeg har lavet den før og delt opskriften,  men deler den lige igen.

11401446_10205932737849931_6801940407403370892_n

Du skal bruge:

500-700 gram rababer (renset)
1,5 æble
1 økologisk citron + skal.
1,5 liter vand
2 vaniljestænger
1 tsk nonoxal (til at neutralisere syren – vigtigt!!)

Atamon til flaskerne.

Sådan gør du:

Rens rababerne og skær dem og æblerne i mindre stykker.
Pres citronen og riv skalen på et fintrivejern (kan anbefale microplane).
Del vaniljestængerne, og skrab vaniljen ud.
Put det hele i en gryde – også vaniljestængerne.
Lad det hele koge i ca 10-15 minutter, alt efter komfurtype. Rababerne skal være møre.
Det hældes nu igennem et klæde, en sigte eller en “saftpose”.  Gem kompotten.

Saften hældes nu tilbage i gryden, tilsæt nonoxal, og skal koge i små 10 minutters tid.
Du kan imellem tiden gøre dine patentflasker klar, ved at skylle dem i atamon.
Herefter tilsætttes saften, igennem en tragt.
Stil flaskerne i køleskabet – og lad det afkøle helt.

Når de er helt afkøle, er saften klar til at blive serveret.
Jeg fortynder min saft med vand, så holder den længere (1:3).

– Velbekomme

Adios Amigos - Sophy is Out ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Protein souffle med chokolade og peanutbutter.