Kvindernes kampdag

DIY-project: Pimp my shoes <3

Halløj piger ! 🙂
Det er ved at være længe siden, at jeg sidst har været forbi her og blogget. Har simpelthen haft så meget i hovedet, og tænke på. Men idag skulle det være. Idet jeg igår, fik den idé at jeg ville gøre noget ved de “kedelige” gamle stiletter jeg ellers aldrig bruger. Jeg havde engang i december, købt både noget sølv- og guldglimmer inde i Illums Bolighus, og ligeledes havde jeg noget collagelim, og tænkte “hey jeg ser da lige, hvad jeg kan få ud af dette”. Dog valgte jeg at bruge guldglimmeren, idet den var finere end den i sølv. Så tænkte, at resultatet ville nok blive bedst og mere ensartet end ved de store “glimmerdutter”.

glimmerstiletterSå jeg fandt følgende frem:
– Guld glimmer fra Illums Bolighus.
– Collage lim/Acrylic gloss medium fra Søstrene Grene (VIGTIGT: denne bliver gennemsigtig når den tørre).
– En stor pensel fra Søstrene grene.
– En plastik pose/underlag, for at beskytte bordet – og samle alt glimmeret.
– Et papkrus til at blande i.
– Og et par stiletter.
glimmerstiletterglimmerstiletter2

Så gik jeg ellers bare i gang. Tog kruset og puttede limen i, så bunden var dækket i plastikkruset. Herefter puttede jeg ca. 3 tsk glimmer i. Rørte rundt.
Fordelte limen på det ønskede område på stiletterne, lod det sidde lidt, og dryssede så yderligere glimmer på. Så hælen var dækket.

glimmerstiletter3Lod det tørre et par timer, og sprayede med ganske almindelig stærk hårlak. Og lod dem tørre natten over. Idag, får de lige en tur med en omgang tekstilimprægnering. For at det holder ekstra godt.

Man kan sagtens også “tegne” på stiletterne, hvis man tager en lidt mindre pensel. Ligeledes kan man også male på hele stiletten så de bliver helt “glimmeret” til. Det overvejede jeg også – men idet at jeg efterhånden allerede har nogle glimmer stiletter, tænkte jeg, at jeg kun ville putte glimmer på hælen.

glimmerstiletter4glimmerstiletter5

Hvad synes I ? 😉 Ris, ros? Kom med det 🙂

Adios Amigos – Sophy is out <3

Følg mig på Twitter, her !
Følg mig på facebook, her ! 🙂
Følg mig på tumblr, her !
Følg mig på web.stagram, her ! 🙂
( Instagram: @Sophywood )

Adios Amigos - Sophy is Out ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kvindernes kampdag