Brystoperation - Dag 1-3.

Gå glad i bad, syng jubiii-du-æææh….

Jeg har ventet mange dage, på at jeg idag fredag den 25. måtte bade. Pga. operationen har man kun måtte etagevaske sig i 3 dage. Så da jeg vågnede imorges og tænkte “yes, du er såret “helet” så meget, at jeg kan fjerne plaster og gå i bad og vaske mig”. Da jeg endeligt kom op ad sengen – med hjælp, fik taget tøjet af, fjernet plastrene og skulle op i badekaret. Jeg troede jeg skulle dø. Bare det at skulle kravle op i det badekar, det er højt, og det nev i huden. Jeg kom endeligt op, fik tændt bruseren – og så begyndte tårerne da bare at trille ned af kinderne. Hold nu op, det strækkede helt vildt i såret, og brystet. Og bare vandet – uden sæbe, gjorde at det nev og gjorde ondt som bare fanden.
Jeg fik hjælp til at vaske mit hår, da jeg ikke kan løfte armene. Sæben måtte gerne løbe ned over kroppen – og ned over sårene – bare jeg ikke “vaskede” det sådan som jeg ville gøre almindeligvis.
Men hold da nu helt op. Det bad jeg troede der ville blive dagens højdepunkt, blev pludseligt til det rene mareridt. Jeg troede virkeligt at jeg skulle dø, flere gange.

Jeg er virkeligt blevet overrasket over, denne episode og oplevelse med denne operation. Havde slet ikke troet, at det ville gøre så ondt. Nogle gange bliver man overrasket, og det skal jeg lige love for, at jeg er blevet over denne operation.
Det er sjovt, der er stor forskel på hvordan folk opfatter smerte. Men inde på noget der hedder MyLook, som operationsstederne, også anbefaler, her kan jeg følge med i andres smerter. Mange af dem er virkeligt identiske med mine. Tænk, hvad vi egenligt gør for at se lækre ud. Men man kan også se, at hvis man vælger en størrelse som 200-275, gør det langt fra så ondt. Så dette anbefaler jeg til jer piger ! For 400, det gør FANDME ONDT !
Igen jeg forstår ikke en som Linse. Jeg piver – hun må virkeligt være døden nær, når jeg føler nu jeg er ved at dø.

Lige nu er mine “bedste venner” – en varmepude, helosan salve, smertestillende og saft – med et sugerør i da, jeg ligger ned og alle ved jo at det er umuligt at ligge ned og drikke med mindre man løfter hovedet – og igen her, bruger man brystmusklerne !

Jeg håber på forbedring, snart. 1, 2, 3, …. Nu please – du der gud, som sidder oppe i himlen. Hjææælp !

Adios Amigos - Sophy is Out ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brystoperation - Dag 1-3.