Boost din forbrænding

Sushi-anmelder for en dag.

Sushi, sushi, sushi – hvem elsker ikke bare sushi? 🙂429471_384640521553710_588624458_n Jeg er i hvertfald helt pjattet med det, og har fået den ære, at være “sushi-anmelder” for en dag. Hvilket, er rigtig interessant, især når man går meget op i god og lækker mad. Jeg skulle bedømme det, inden idag fredag – og vurdere hvad jeg synes. Derfor valgte jeg at jeg ville gøre det i mandags. Her inviterede jeg Casper, så jeg kunne dele oplevelsen med ham. Jeg mente, at han ville være helt perfekt til at hjælpe mig med at bedømme. Han kan nemlig godt lide sushi selv, men har ikke fået det så mange gange – og det er jeg vidst ved at lave godt og grundigt om på, eftersom vi har spist sushi de sidste 4 gange. Men, det er jo bare godt, for hvem vil gå glip af god lækker suhsi? Ingen, nej vel ? 🙂
I hvertfald, vidste jeg også at det ville blive en hyggelig aften, i hans selskab – og lidt sjovt, at vi kunne sidde og bedømme det sammen. I stedet, for at jeg skulle sidde og spise – og bedømme det selv.

Vi gik ind på just-eat, og fandt restauranten “Sticks and Sushi” på Østerbro. Hold nu op, de har mange retter at vælge imellem. I kan se deres menukort, her.
Efter at have gennemgået deres menukort, fandt vi endeligt frem til hvad vi skulle have, og vi havde valgt at bestille følgende:
1x nr. 205, Eva menu.
1x nr. 130, Crunchy Big Futomaki (6 stk)
1x nr. 47, Kyllinge Chili sticks (2 stk)
1x nr. 110, Crispy Ebi Uramaki (8 stk.)
1x nr. 153, Tun chili (8 stk, mini)
1x nr. 70, Grillet Laks Nigiri (2 stk)
1x nr. 238, Chili dip (chilimayo)
1x nr. 237, Miso Aioli dip

Sticks and Sushi, har leveringspris til 69 kroner, hvis man køber for under 300 kroner. Men hvis man køber ligeså meget som os, så nøjes man med en leveringspris på 49 kroner. Vi købte for 500 kroners sushi inkl. levering.
Der findes rigtig mange restauranter i København, og ikke mindst Østerbro og omegn. Så jeg har fået rigtigt meget sushi, igennem tiden. Her snakker vi noget rigtig godt og lækkert, og noget mindre godt. Casper og jeg, har fået rigtig godt, lækkert og billigt sushi, hver gang. Og derfor havde vi begge store forventninger og var meget spændt på, hvordan netop aftensmad, ville være.
Ligeledes var forventningerne til leveringen også derefter – og vi synes at deres leveringstid, var meget lang i forhold til at det var en helt almindelig “mandag-aften”. Dette, er helt klart et minus – samt leveringspriserne. Der findes rigtig mange andre steder, hvor leveringen er hurtigere – billigere eller gratis.

Da maden endeligt kom, fik vi pakket ud – talt at det hele var der, og fik taget et par billeder. image-4Sticks and Sushi’s emballage er rigtig fin – der er print på deres pose, deres æsker, deres sushi-pinde og en rigtig god ting, er at de sender en vådserviet med, til hver person.
Det gode, inde på hjemmesiden (Just-eat), er at du skriver hvor mange personer man bestiller til, og så pakker de soya, pinde, servietter mm. efter hvor mange man køber sushi til. Det er en god ting.
image-5

Nedenfor, ses det sushi vi havde valgt at bestille:

image-6Fra øverst i boksen -Crispy Ebi Uramaki, 2 stk. grillet laks nigiri og Crunchy Big Futomaki.

image-9Tun Chili

image-8
Eva menu-boksen.

image-7Kyllingesticks.

image-10Chili dip / chilimayo (orange dip) og Miso Aioli dip. De smagte begge godt 🙂

For at vende tilbage, til selve “anmeldelse” – smagte sushien godt. Især deres “Crunchy Big Futomaki” og deres “Crispy Ebi Uramaki” (in-side out). Disse to, var desværre også det eneste, som var rigtig “interessant” og godt. De andre ting, var desværre ikke sådan “wow”. De kyllingespyd vi fik, var tørre og alt for stegte – og det andet sushi, havde nogle af stykkerne en underlig smag, af “daggammelt” fisk. Hvilket jeg ikke mener hører til, hos frisk fisk/sushi. Men ligeledes synes vi begge at det var alt for dyrt, i forhold til hvad vi fik af sushi. Dette synes jeg er rigtigt synd, eftersom at der er mange steder i København, hvor du kan få rigtig meget sushi, for næsten ingen penge. Vi havde spurgt om hvor mange det ca. var beregnet til, og her havde vi fået besked på, at der var mad til ca. 4 personer. Det var vi begge meget uenige i – eftersom, at vi to blev mætte – og hvis vi skulle have delt det med flere personer, ville det kunne være en “forret” men bestemt ikke en “hovedret” – der var slet ikke nok. Deres mænger, var meget små, og rullerne, var bestemt heller ikke særligt store. Derfor er der slet ikke nok til 4 personer, for disse 500 kroners mad. Jeg synes desværre det er alt for dyrt, til at jeg ville vælge stedet som 1. valg når der skulle bestilles sushi. Så skulle det være, hvis de havde nogle tilbudspakker, eller lignende til en god pris. Men hvis jeg skal betale 500 kroner, hver gang for så lidt – så bliver jeg vidst fattig i løbet af ingen tid.

Vi var begge enige om, at restauranten bestemt ikke skal have 6 stjerner. Der var for mange “mandags-fejl” og smagsoplevelsen levede ikke op til vores forventninger.
Servicen, er såmend god nok – undtagen når der bliver sagt at der er nok til 4 personer, og der så “lige” er nok til 2 personer og priserne var meget høje, i forhold til den mængde sushi du får leveret.
Som nævnt tidligere, så var det gode ved denne restaurant – at de pakker vådservietter med i pakken, så man kan få tørret fingre og mund, efter man har spist. Ligeledes var deres leveringsbud, ganske flink og noget af deres sushi var rigtig godt.
Derfor har vi valgt, at give Sticks and Sushi, Østerbro 4 ud af 6 stjerner.
Og håber på, at det bare var en “mandagsfejl” eller rettere flere fejl de havde lavet den dag, og det er anderledes en anden gang – eftersom jeg har hørt så meget godt om Sticks and Sushi før. Derfor vil vi være åben overfor, evt. at købe der igen en anden gang.

Tak for mad, Sticks and Sushi.

stjernersushianmeldelseAdios Amigos – Sophy is Out !

Adios Amigos - Sophy is Out ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boost din forbrænding