Gå glad i bad, syng jubiii-du-æææh....

Hold nu helt op en snack !


Her til aften har jeg siddet og fulgt med i det danske Melodi Grand Prix. Hold da op, jeg er godt nok blevet en del overrasket.Først over værtinderne – i deres “super tight” catsuit. WOW, hvilken krop de ikke render rundt med. Både Lise, Sofie og Louise. Wow wow wow 😉

Men mest imponerende har jeg især været over to “barnestjerner”. Det er da helt vildt. Først var jeg sådan lidt “ej skal vi nu kigge på Simone og Mohamed Ali igen”. Men jeg gav det en chance og tændte for fjernsynet, og så det.
Hold da nu helt op så overrasket jeg er blevet. De er jo fandme blevet to SMÆKRELÆKRE stjerner. Der er sket en del. Simone, hun er godt nok blevet en lækker “lille sag”. Man ville da slå ihjel for at få hendes krop og udseende.
Hun har ikke bare vist hendes musikalske talenter frem men også de “Shakira-moves”. Piiiift. Jeg er godt nok blevet overrasket. Man må sige at det er en kjole, der ikke overlader meget til fantasien for drengene og som med garanti vil få mange til at glemme den lille, søde barnestjerne som vi alle kender  fra ‘Scenen er din!’, eller for den sags skyld da hun som 18-årig stillede op ved Melodi Grand Prix i 2010 med sangen ‘How Will I Know’.

Ligeledes se lige Mohamed Ali. Han så da også godt ud – også meget bedre, end den gang han var “X-factor” stjernen.  Det er vel 4-5 år siden, at han var med i X-factor. Dengang var han jo bare en “lille” Aalborg dreng, med en indre “sangfulg” indeni sig. Han er ligesom os andre, flyttet hele vejen fra det “Nordjyske” til det Københavnske, og er da sandeligt blevet mere “mandlig” at se på, trods han kun er hvad 19 år? Alligevel. Imponerende, og en rimeligt god sang..

Inden “i aften” lød valget på at det ville enten være Simone eller Mohamed Ali der løb med sejret. Valget imellem de to sange synes jeg har været svært, de er gode hver for sig.
Jeg havde godt nok bare håbet at Simone, havde vundet idet hun havde haft en bedre chance for at vinde, til det internationale Melodi Grand Prix, for se hende lige, en lille “sexbombe” det ville have haft sine fordele –  men så vælger de den mest kedelige af de finalister. HVAD SKER DER !!!!  Det blev 19-årige Emmelie “kedelig” De Forest der løb med sejren i årets danske Melodi Grand prix. Efter en storslået aften med fuld knald på musikken, var det til sidst sangen ‘Only Teardrops’ der vandt danskernes hjerter og strøg helt til tops. Jeg er meget meget overrasket. Juryien var slet ikke enig i hvem der skulle vinde. Og efter deres stemmer var givet stod det lige mellem Emmelie og Mohamed, der begge havde 11 point mens Simone havde 8 point. Men seerne valgte at stemme på Emmelie De Forest, der fik 15 point af seerne, og dermed vandt det hele. Hvad er det vi danskere ikke forstår? Vi kan ikke vinde med sådan en sang i det Internationale Melodi Grand Prix, den er simpelthen for kedelig altså ! OMG. Vi lærer det aldrig – vi skal tilbage til tiden med “Bom bom” “Smukt som et stjerneskud” – og hvad der ellers tilhører. For det her. Ej nej nej ! Det er ligesom sidste års vinder – hvad har vi hørt til hende, ikke rigtigt noget. Det er da trist. Vi burde skabe nogle ultimative “melodi grand prix vindere” som bare ville gå ind og blive ørehængere – som flere lande hører, og ikke bare en eller anden tilfældig “artist” som bliver spillet en del i starten på diverse radiostationer men ligeså stille “dør”.

Hvem havde I troet ville vinde det? Er det den rigtige vinder? Eller er I enige med mig?

“Mor” er ikke sur – “mor” er skuffet !!

Nå chipsene er fundet frem, og så vil jeg ellers se en eller anden god film.
Kan ikke så meget andet, end bare at ligge med en varmepude i ryggen, og en pose is “foran”, for at aftage hævelsen og ømheden. Snart skal jeg “dope” mig med smertestillende, og så skal jeg ellers bare slappe max af resten af aftenen.

Hyg jer, smækre lækre læsere.

Tjøøøøs!

Adios Amigos - Sophy is Out ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gå glad i bad, syng jubiii-du-æææh....