Mit liv i billeder :)

Dinnertime – tundunser :)

Nu, har jeg spist “kold” mad, så længe – og her til aften havde jeg pludseligt en utrolig trang til “frikadeller” men gad ikke gå ned efter fars. Derfor tænkte jeg “hvad har jeg, hvad har jeg?” – og svaret var tun. Tænkte at jeg måtte forsøge med det, og se hvordan resultatet ville blive. Og det blev faktisk helt fantastisk. Kan helt klart anbefales – og derfor har jeg valgt, at jeg vil dele “opskriften” med jer. Der findes sikkert andre opskrifter – men denne, var hvad jeg havde i køleskabet og køkkenskabene 🙂

480643_10200587615705218_342186319_n

Ingredienser: 
1 fed hvidløg (4 g.)
1 løg (46 g.)
40 g Økologiske grovvalsede havregryn (Irma eller Kornkammeret)
116 g tun i vand (en dåse, drænet for vand)
1 æg (50 g)
1 dl. yoghurt naturel / Skyr.
2 spsk soya sovs.
1 spsk Kokosolie.

Fremgangsmåde: 
Pisk ægget sammen. Tilsæt det hakkede hvidløg og det hakkede løg. Rør rundt.
Tilsæt hernæst tunen, og havregrynen.
Yoghurten røres i sammen med soyasovsen.

Yoghurten kan undlades – men så ville jeg stille den i køleskabet i et par timer, for at massen kan samle sig.

Varm en pande op, med kokosolie – jeg hældte det smeltede kokosolie ned i “dejen”, og rørte rundt, før jeg formede dunserne.
Steges et par minutter på hver side, med middel varme, afhænger af hvilket komfur man bruger – indtil de er faste, dog bliver de ikke helt så “faste” som almindelige dunser. Men mærk på dunserne ! 🙂

God fornøjelse !

Adios Amigos - Sophy is Out ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit liv i billeder :)