Motivation !!!

7,5 kgs vægttab

   Som overskriften beskriver har jeg siden, jeg siden midt februar tabt mig nogle kilo.

- 7,5 kg

– 7,5 kg

Jeg blev som i ved, opereret i januar måned og kunne ikke lave noget i flere uger efter. Kunne heller ikke lave ordentlig mad – idet jeg ikke kunne stå op længe eller handle “tunge” ting ind. Så det blev hurtig mad i form af det såkaldte “fastfood” eller færdigretter. Det kunne ses på vægten… Bum bum i den grad. Men da jeg begyndte at kunne bruge kroppen så småt, begyndte jeg at kunne handle ind igen, tænkte jeg at jeg måtte ændre det. Det hjalp helt vildt idet jeg gik arbejdsløs, og derfor havde masser tid til at lave mad. Jeg begyndte at bruge tid på at lave mad – og undgik “fastfood”.
Kiloene begyndte lynhurtigt at rasle af – og det var rent og skær tilfældigt at jeg steg på vægten en dag og opdagede det. Og blev sådan helt “eeeej hvad sker der her”.
Det var starten på min nye “livsstil”. For lige at understrege – så er jeg IKKE PÅ KUR ! Jeg har bare ændret min kost. Sørger for at spise forholdvis sundt og proteinrigt.
Men men men – jeg kan sagtens spise slik og chokolade. Faktisk spiser jeg ét stykke mørkt chokolade om dagen. Der skal være plads til “godter” og “søde stunder”.

I kan følge mig på Instagram: @Sophywood – her blogger jeg dagligt billeder af kost og oplevelser. <3

Jeg har ikke kunne motionere pga. jeg har haft enormt mange smerter efter min brystoperation – selv her 3 måneder efter.  Derfor har jeg altså ikke brugt motion til at “smide” 7,5 kg. Det er udelukket kosten, der har ændret det.
Jeg begyndte til gengæld forleden med lidt motion – 30 days challenge ! Iform af “30 days abs challenge” og “30 days squat challenge”. Er der nogen af jer der har prøvet dette?
Jeg har været i gang i 3 dage – idag er afslapningsdagen. Men ellers har jeg taget imellem 60-80 squats/dagen. Der findes rigtigt mange forskellige typer “abs” og “squat” challenge. Så søg på google, og find den der passer dig bedst. Jeg har selv “sammensat” flere forskellige guides.

Hvordan er jeres 30 days challenge gået? Fortæl fortæl fortæl.

Adios Amigos – Sophy is Out <3

Adios Amigos - Sophy is Out ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Motivation !!!