Hold nu helt op en snack !

Nygart Privathospital – og (kun lidt) trøsteshopping.

Kunne igen idag, sige “Heeeeej Nygart”. Jeg skulle nemlig ind og have fjernet mine sting, av av. Så min morgen startede med, at jeg stod tidligt op, gjorde mig klar – og afsted det gik. Hold da nu op, jeg troede jeg skulle dø mindst 100 gange på vej hen til bussen.
Jeg har jo ikke rigtigt gået “langt” endnu – i og med, det har gjort ondt. Så skulle for første gang, gå langt idag. Jeg stod længe og ventede på at bussen kom. Steg ind, og satte mig. Da jeg nåede til stoppestedet “Dronningens Tværgade”, rejste jeg mig og skulle til at gå ud af bussen. Så langt nåede jeg ikke, da jeg faldt om, jeg blev pludseligt meget svimmel, og k unne ikke stå på mine ben, og lå pludseligt lang som jeg ellers er.  Det endte med at en ældre kvinde og to “store” fyrer, måtte hjælpe mig op fra gulvet og  få mig på benene igen. Steg ud af bussen, og måtte stå ved stoppestedet, og holde ved “busplan-stolpen” og sunde mig lidt. Havde en flaske med noget saftevand i tasken, så tog en mundfuld og stod der et par minutter. Herefter kunne jeg vende næsen mod Nygart.

Jeg sad der ca. et kvarters tid, inden der kom en sød sygeplejerske og hentede mig. Vi gik ind på en “stue”, hvor der var en briks. Hun bad mig tage tøjet af, og ligge mig ned. Spurgte lige ind til mit forløb, og om jeg stadig havde smertere osv. Så fortalte hende, at jeg stadig havde meget ondt, men jeg kunne mærke det begyndte at gå fremad.
Hun skulle tage stingene – og jeg var forberedt på at dø. Men det tog MAX 2 minutter, og gjorde ikke ondt, nev lidt. Så det var meget rart. Så jeg overlevede at jeg ikke havde en med til at holde mig i hånden – men havde godt nok forestillet mig noget værre – i og med, at jeg sidste gang skulle have fjernet sting, havde gået med det i 2 uger, og jeg troede jeg skulle dø. Men jeg overlevede.

For at trøste mig selv lidt, valgte jeg at shoppe bare lidt amok. Kun en lille smule.
Jeg fik købt 3 bh’er – det er da bare ultra svært, at finde en passende størrelse nu da!
H&M’s standard str. er jo 75b – og dem er der altid på hylderne – ikke min nuværende størrelse. Argh, det hedder nu “Halløj Change / Hunkemøller – og en meget sur bankmand! Årh gud, de koster jo en halv jetjager!” Jeg dør !
Udover undertøjet, fik jeg købt en top, en kjole og en blazer lignende en. Super fin!

Jeg viser lige imorgen, hvad jeg har shoppet. Jeg er rimeligt smadret, og orker ikke fotografere det nu. 😉

Hyg jer kære læsere.

Adios Amigos - Sophy is Out ♥

2

  • Marie

    Jeg har os fået lavet hos Nygart for nyligt. De er SÅ dygtige og søde 🙂
    Jeg kan ik rigtig forstå hvordan du kan gå ud og prøve bh’er allerede… Har du fået en sportsbh du skal gå med??
    Jeg fik ihvertfald at vide at jeg sku gå med den i 3 måneder inden jeg måtte købe rigtig bh.
    Det er sindsygt dyrt i de rigtige undertøjsbutikker! Det er så åndssvagt! Men måske man ku kigge i magasin, der har de tit nogle på tilbud iblandt 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sophywood

      Hej Marie.
      Jeg skal skam også gå med sportsbhen i 3 måneder, og gør jeg også – bare roligt.
      Men jeg blev grebet af stemningen, pga. der netop nu er tilbud på ALT !
      Lægen sagde, at jeg godt kunne “prøve” dem, fordi min hævelse var faldet en del – men jeg skulle være forberedt på at det ikke var sikkert jeg ville kunne passe dem senere hen. Men som skrevet – Købte 3 bh’er, til ca. 100 kroner hver, så de var billige. Så må vi se om størrelsen passer efter 3 måneder, for de ændre sig en del. Men kunne bare ikke lade være. Så lige nu render jeg skam rundt i en meget “sexet” sportsbh 🙂

      Men ja, det er nemlig sygt dyrt. Var inde i Magasin, Change og Triumph – men dem gider jeg ikke “investere” i endnu, da jeg ikke er sikker på “det endelige resultat”.

      Hvad med dig – hvis jeg må spørge dig om noget lidt “privat” – fra “start” til “slut” hvor de 3 måneder er gået – havde de ændret sig meget? 😉

      Vh. Sofie/Sophywood.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hold nu helt op en snack !