Hjemmelavet müsli.
Intet bedre end en hjemmelavet lækker müsli, hvor man ved hvad der er i.
Her er min idé til hvordan man laver den lækreste músli.
Du kan selv vælge indholdet, men ellers kan du gøre kunsten efter her, og bruge min opskrift, eller er det kun fantasien der sætter grænser… 🙂
Denne opskrift er helt klart på min ynglings müsli.
Jeg eeeelsker den simpelthen, og så er den bare ekstremt nem at lave.
Tager kun 5 minutter. 🙂
Du skal bruge:
En håndfuld mandler.
En håndfuld hasselnødder.
1 dl kokosmel.
1 håndfuld græskarkerner.
4 dl havregryn.
En håndfuld solsikkekerner.
2 spsk stevia.
1/2 dl chia frø.
1 dl goji bær.
1 dl lechitin granulat. (Valgfrit, men godt for kroppen).
Sådan gør du:
Rist havregrynene let gylne på en pande.
Hak mandler og hasselnødderne groft imens havregrynene ristes (hold øje med dem).
Tilsæt mandler, hasselnødder, solsikkekernerne og kokosmelen.
Rist dem let. Tilsæt steviaen og græskarkernerne.
Rist i et par minutter, hvor du rører i det konstant.
Herefter tag panden af varmen.
Tilsæt de sidste ingredienser. Rør rundt.
Lad det afkøle, og din hjemmelavet müsli er klar til at blive serveret.
Put det i et henkogningsglas.
Velbekomme
Adios Amigos - Sophy is Out ♥
Ingen kommentarer endnu