Paleo Franskbrød :)

Hjemmelavet müsli.

Intet bedre end en hjemmelavet lækker müsli, hvor man ved hvad der er i.
Her er min idé til hvordan man laver den lækreste músli.
Du kan selv vælge indholdet, men ellers kan du gøre kunsten efter her, og bruge min opskrift, eller er det kun fantasien der sætter grænser… 🙂
c11e14a4591011e38229123c760e532b_8Denne opskrift er helt klart på min ynglings müsli.
Jeg eeeelsker den simpelthen, og så er den bare ekstremt nem at lave.
Tager kun 5 minutter. 🙂
a58d36b6591011e38c5d12d02d33708a_8Du skal bruge:
En håndfuld mandler.
En håndfuld hasselnødder.
1 dl kokosmel.
1 håndfuld græskarkerner.
4 dl havregryn.
En håndfuld solsikkekerner.
2 spsk stevia.
1/2 dl chia frø.
1 dl goji bær.
1 dl lechitin granulat. (Valgfrit, men godt for kroppen).

Sådan gør du:
Rist havregrynene let gylne på en pande.
Hak mandler og hasselnødderne groft imens havregrynene ristes (hold øje med dem).
Tilsæt mandler, hasselnødder, solsikkekernerne og kokosmelen.
Rist dem let. Tilsæt steviaen og græskarkernerne.
Rist i et par minutter, hvor du rører i det konstant.

Herefter tag panden af varmen.
Tilsæt de sidste ingredienser. Rør rundt.
Lad det afkøle, og din hjemmelavet müsli er klar til at blive serveret.
Put det i et henkogningsglas.

Velbekomme

Adios Amigos - Sophy is Out ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Paleo Franskbrød :)