VINDEREN AF IPHONE COVER

Snyd dig til et hurtigt og lækkert udseende nu :)

Kender I også bare det, at man er stået op – med det forkerte ben ud af sengen, ens hår lever sit eget liv, makeuppen driller, og vejret bare er så kedeligt ! Åh, hvor det bare regner, regner og atter regner for tiden – virkeligt trist og gråt. Her troede jeg at, det endeligt var blevet “sommer” – men nej tog fejl. Den skal nok komme, bare ikke lige endnu. Det kedelige ved det her vejr, er at regnen ødelægger ens makeup, krøller ens ellers så glatte hår, og gør ens tøj drivvådt. Ens udseende er bare langt fra lækkert og man tænker bare “åh, gid jeg kunne gøre noget” og det kan man altså. Du kan lynhurtigt snyde dig til et lækkert udseende som regnen ikke kan ødelægge – du skal bare “pimpe” dit udseende op med smykker. De elskede smykker – de kan altså bare gøre underværker.
Jeg elsker smykker. De gør bare alt for mig – vi kender alle det med at ens tøj, er en smule “ordinært” og en smule kedelig – ak ja, så er det bare fedt at smykker kan rede ens outfit, og pifte det op fra “ordinært” til virkeligt tjekket.  Jeg elsker virkeligt dem. Smykker er mange ting, smykker er alt fra armbånd, til halskæder – til øreringe. Det sidstnævnte har jeg virkeligt en svaghed for. Jeg elsker øreringe. Vi lever i et Danmark, hvor det bare er “normalt” at man har huller i ørerne, og kan kun opfordre de kvinder der ikke har det, til at få det. Det kan virkeligt bare gøre både ens dag og outfit så meget bedre ! Der findes jo mange forskellige typer af øreringe – det kan være alt fra små diskrete til store fede guld og sølv øreringe.
Du kan få rigtig mange øreringe – men jeg synes at alle burde tvinges til at tjekke Stars For Stacy’s udvalg ud. De har så mange lækre øreringe – det er helt svært at vælge hvilke man helst vil have. Jeg havde lyst til at vælge dem alle, da jeg var inde og skulle bestille et par.
Fotografi den 14-06-13 kl. 21.38 #5 Fotografi den 14-06-13 kl. 21.39 #3 Fotografi den 14-06-13 kl. 21.43 #6
Det fede ved Stars for Stacy – udover deres store udvalg, er at de levere gratis – så der kommer altså ikke yderligere gebyrer på ens køb i form af porto – niks, det betyder at du kan bestille ekstra mange øreringe i stedet, og det bare lækkert. 🙂 Øreringene er ikke specielt dyrere så det bare at shoppe løs ! 🙂 De er lynhurtige til at sende øreringene afsted og reklamere med “sender idag” – og det må jeg sige, det er gået rigtig stærkt for min bestilling. Den ros skal de have. De har også 30 dages returret – men hvem behøver det, for de er præcist som vist derinde. Det kan jeg godt lide – ikke noget “fup” billede, som viser en anden varer end den man bestiller. De er præcist som beskrevet og fotograferet. Jeg er helt pjattet med dem ! Hvis du ikke allerede kender StarsForStacy så kan jeg kun opfordre dig til at tjekke den og se deres fine udvalg.

1016595_10200798200449705_1309148168_n
Jeg har fået tilsendt disse lækre øreringe idag – 120 kroner ! Det er et fund – og det gjorde bare min dag så meget bedre. Den startede lidt trist, men blev helt glad, da jeg åbnede postkassen og flåede bare pakken op.
Her var et sødt brev fra Jonathan – hvor han kort skrev at han håbede jeg blev glad for dem, og så lige en “p.s. god ferie :)” –  jeg havde nemlig skrevet at jeg gerne ville have dem med på ferie her på søndag – og det kan jeg jo så også nå nu. Så lækkert. Har haft dem på hele dagen idag – selv i regnvejr, og de er lette at gå med, og irritere ikke på nogen måde.

Tak for nogle lækre øreringe, jeg skal helt klart ind og shoppe flere 🙂

Hvad synes I ? – jeg eeeeelsker dem 🙂

God aften til alle jer derude – husk og tjek Stars for Stacy’s hjemmeside her 🙂

Adios Amigos - Sophy is Out ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VINDEREN AF IPHONE COVER