Snyd dig til et hurtigt og lækkert udseende nu :)

Selvlysende neglelak fra Zatana.

Så er der igen nyt, her på bloggen. Jeg har haft rigtig meget at se til de sidste par uger – her blandt andet inkluderet en rejse og meget andet. Men nu er jeg tilbage igen – klar til at blogge videre.

Jeg har for et par dage siden, modtaget en lille fin pakke fra firmaet Zatana.dk – de sælger rigtig mange fine ting, alt fra smykker til neglelakke og til piercinger.
I pakken, var der en lækker neglelak fra mærket Laushine som jeg havde bestilt.
Laushine, har lavet mange forskellige farver – og hvis I skynder jer ind på Zatana.dk kan I pt. købe dem på tilbud, normalprisen er 129,- men lige nu fåes de for kun 69,- !
skaermbillede_2013_04_23_kl._22.42.61_mediumDet fede ved denne neglelak som jeg har valgt, er at den er selvlysende og neon grøn, og det synes jeg er ret fedt.
Laushine Neglelak Krakeleret Selvlysende ZatanaLaushine1 Laushine2 Laushine3 Laushine4 Laushine8Jeg synes resultatet blev ret godt – nu farvede jeg alle mine negle, men næste gang kunne jeg godt finde på at fx. vælge en krakelerende neglelak og lægge ovenpå. Zatana har også krakelerende neglelakke – som selvfølgeligt også er på tilbud – normalprisen er 120,- men lige nu fåes de til 59,-. Det ret billigt ! Så jeg synes da helt klart, at når I går ind og bestiller en selvlysende neglelak, at I skal købe en krakelerende neglelak med når I er i gang. Jeg synes personligt selv, at det kunne se virkeligt fedt ud med fx. en grøn neon som baggrund, og en hvid eller sort neglelak som er krakeleret ovenpå. I får jo lige pt. to neglelakke til en neglelaks normalpris pga. tilbudet!
Så skynd jer forbi Zatanas netbutik!

Hvad synes I om dem? Jeg er helt vilde med dem.
Giv mig gerne ris og ros i kommentarfeltet tak – jeg svarer tilbage 🙂

Rigtig god aften til jer kære læsere, vi “blogges” snart ved igen 🙂

Adios Amigos - Sophy is Out ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snyd dig til et hurtigt og lækkert udseende nu :)