Dinnertime - tundunser :)

Please girl don’t act beautiful, be beautiful…

Som overskriften lyder, skal du ikke bare spille smuk – du skal også være smuk.
Skønhed kommer indenfra, siges det og det er helt korrekt. Det er vigtigt at pleje din krop – hvad du tilsætter udenpå, styre du selv.
Men inderst inde – bag modetøj, makeup, hårfarve og kunstige lokker – har vi en følsom hud – og den skal plejes ! Derfor har jeg skrevet dette blog indlæg. Her er en del skønhedstips, du kan bruge, til bare at gøre hud, negle og håret meget sundere og stærkere.

5567972-skonhedjpg
Vi kender alle, det med at rende rundt med tørre, misfarvede og grimme albuer. Køber utallige dyre cremer men nu skal det være slut! En citron kan gøre en forskel. Så ned og køb nogle citroner – hvis du ingen har.
Skær citronen over, i to havle. Sæt dig med albuerne ned i citronen i 15 minutter.
Der er sjovt nok syre i citroner og syren hjælper nemlig med at løsne den gamle, tørre hud. Afslutningsvis smøre du huden med en god fed fugtighedscreme, eller olie, fx. babyolie.

Husk at behandl dine arme som du vil behandle resten af kroppen. Det betyder, at du også skal skrubbe huden på dine arme – især bagpå, hvis du lider af små knopper. Det er den eneste måde du slipper af med dem. Eksfoliér dem et par gange om ugen, og afslut ALLE – og mener ALLE bade med en god omgang fugtcreme.

Hvis du føler dig lidt vinterbleg – og ikke er helt tryg med spraytan eller selvbruner, fordi du er bange for at komme til at se orange ud – så tag en lille klat selvbruner og bland den med din almindelige bodylotion. Så får du en smule farve – uden det ser for kunstigt ud.
Dog skal du stadig være en smule omhyggelig – når du påfører. Ellers vil du altid få lidt misfarvninger i krogene. Derfor sørg for at komme ud i alle kroge – og smør dine albuer med almindelig fed creme, i stedet for selvbruneren. Det kan være godt – indtil sommervejret kommer ! Nu står den på flere dage med regnvejr – så kunne være et alternativ, hvis du skal ud i weekenden.

Når solen så kommer igen, så husk – og forglem aldrig SOLCREMEN ! Det er et must. Hvis ikke du har solcreme – men selvfølgeligt har kokosolie i dit køkken, så brug olien. Den har en super god og beskyttende evne – ikke bare for kroppen, men også håret ! Tilsæt olien i håret, efter et bad. Sov med det. Når du vågner, så skyl håret igennem – og du får det BLØØØØDESTE hår ! Og et stærkt hår, som er klar til sol og sommervejret.
Gør det ca. en gang om ugen, eller hver anden uge. En super hårkur og solbeskyttelse.

For at få lækre sommerklare fødder, kan du lave dit helt eget fodbad. Nemt og billigt.
Du skal blande 2 tsk. bagepulver, saften fra en halv citron og 1 tsk. salt – i varmt vand. Rør rundt i vandet – og sæt fødderne i blød i ca. 10 minutter. Skyl efter og dup tør.

Elsker du neglelakke men har problemer med gullige negle? Neglelak, specielt i mørke farver, kan gøre dine negle gule. For at undgå dette skal du bruge en transparent underlak.  Underlakker får også med perlemor der fylder de små riller i neglene, og får overfladen til at fremstå glattere. Er dine negle allerede blevet misfarvede kan du gnide dem med en citronbåd, det mindsker det gule skær.

Er du ligesom mig, at du ikke kan overskue at tage makeuppen af om aftenen, og vågner op. Når du så skal i bad er det en god ide at komme lidt hårbalsam på øjenvipperne når du er i bad (efter du har renset makeuppen af). På den måde undgår du at vipperne bliver alt for tørre.

Vil du undgå blegning af håret, pga solen. Kom en del solcreme og to dele vand i en sprayflaske og sprøjt blandingen i håret.

Problemer med at dine negle flækker eller skaller af? Her er et hurtigt råd – Dyp hænderne i dejligt varmt vandbad blandet op med olivenolie og nogle få dråber A-vitamin olie.

Sørg for at pleje din hud – allerede i en ung alder. Så mindsker du risikoen for synlige rynker og porer. Brug fx. en friskpresset appelsinsaft og vand blandet sammen og fordelt i hele ansigtet. Det vil mindske dine porer og rynker.

Adios Amigos - Sophy is Out ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dinnertime - tundunser :)