Chokolade-stenalder boller ;)
Jeg lovede at smække en opskrift op, med disse lækre chokolade-stenalder boller med Tranebær og Gojibær 🙂 DE SÅ LÆKRE 🙂
Svarende til ca. 15-17 stk. (muffin form)
Du skal bruge:
100 g solsikkekerner
100 g sesamfrø
100 g græskarkerner
100 g hørfrø
100 g hasselnødder
100 g mandler
1/2 dl kokosolie.
1/2 tsk salt
2 æg
3 æggehvider.
1/2 dl. gojibær
1/2 dl. tranebær
1/2 dl. hakket mørk chokolade (isis med stevia)
2 spsk. HUSK / loppefrøsskaller.
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 160 grader.
Bland alle indgredienserne i en skål.
Lad det stå og “hæve” (loppefrøsskallerne) i ca. 15-30 minutter.
Herefter fordeles dejen i muffinforme (eller smæk en skefuld dej, på en bageplade med bagepapir på). Jeg synes de bliver “finest” i muffinformene. Men gør hvad du føler for. 🙂
Lad dem bage i ca. 25 (evt 30) minutter. (afhænger lidt af str. på bollerne og ovnen – så hold øje)
Tag dem ud af ovnen – og lad dem køle af.
Smager himmelsk.
Jeg gør det, at jeg fordeler de færdigbagte boller i fryseposer med 2 stk. i hver, og smider dem i fryseren. Så tager jeg dem op, når jeg har brug for det. I stedet for at de bliver “dårlige” inden jeg får spist alle disse.
Velbekomme 🙂
Adios Amigos - Sophy is Out ♥
Ingen kommentarer endnu