Lækre Protein Mælkesnitter :)

Chokolade-stenalder boller ;)

Jeg lovede at smække en opskrift op, med disse lækre chokolade-stenalder boller med Tranebær og Gojibær 🙂 DE SÅ LÆKRE 🙂

10641084_10204008026133341_4768749749092262113_n

Svarende til ca. 15-17 stk. (muffin form)

Du skal bruge:
100 g solsikkekerner
100 g sesamfrø
100 g  græskarkerner
100 g hørfrø
100 g hasselnødder
100 g mandler
1/2 dl kokosolie.
1/2 tsk salt
2 æg
3 æggehvider.
1/2 dl. gojibær
1/2 dl. tranebær
1/2 dl. hakket mørk chokolade (isis med stevia)
2 spsk. HUSK / loppefrøsskaller.

Sådan gør du:
Tænd ovnen på 160 grader.
Bland alle indgredienserne i en skål.
Lad det stå og “hæve” (loppefrøsskallerne) i ca. 15-30 minutter.
Herefter fordeles dejen i muffinforme (eller smæk en skefuld dej, på en bageplade med bagepapir på). Jeg synes de bliver “finest” i muffinformene. Men gør hvad du føler for. 🙂
Lad dem bage i ca. 25 (evt 30) minutter. (afhænger lidt af str. på bollerne og ovnen – så hold øje)

Tag dem ud af ovnen – og lad dem køle af.
Smager himmelsk.

Jeg gør det, at jeg fordeler de færdigbagte boller i fryseposer med 2 stk. i hver, og smider dem i fryseren. Så tager jeg dem op, når jeg har brug for det. I stedet for at de bliver “dårlige” inden jeg får spist alle disse.

Velbekomme 🙂

Adios Amigos - Sophy is Out ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre Protein Mælkesnitter :)