"Sunde" Ferrero Rocher :)

Kanelsnegle – proteinrige, og super lækre :)

Forleden bagte jeg de LÆKRESTE kanelsnegle, og ønsker at dele opskriften med jer, da de er uimodståelige 🙂
Denne portion giver ca. 9-12 stk, alt efter størrelsen på kanelsneglene – bare husk, at de vokser/hæver meget, når de bliver sat i ovnen. 🙂

1897985_10204027844108778_5399941409839776411_n-1
Du skal bruge: 

Dejen:
2 æg
2 bægre æggehvider
1 dl kokosmælk (brugte light-varianten)
25 g smeltet (rigtig) smør – eller kokosolie.
4 spsk. HUSK / Loppefrøsskaller.
1,5-2 dl. fedtreduceret mandelmel
1 (30 g) scoop proteinpulver, vanilje.
2,5 spsk stevia – eller sukrin.
1 tsk kanel.
3 tsk. bagepulver
1/2-1 dl vand.

Fyld: 
30 g. smeltet (rigtig) smør.
1 spsk kanel
25 g. stevia – eller sukrin.

Chokolade til glasur.

Sådan gør du: 
Tænd ovnen på 200 grader.

Smelt smøret/kokosolien i en lille gryde/pande – lad det afkøle til “lillefingervarmt”.

I en skål tilsættes æg og stevia/sukrin – piskes godt sammen. Tilsæt nu de øvrige ingredienser og det let-afkølede smør/kokosolie. Rør godt sammen – evt. med en håndmixer/køkkemaskine for at det bliver rørt ekstra godt sammen.

Dejen puttes nu i en sprøjtepose med tyl – hvis du ikke har dette, kan en ganske alm. fryse-pose også bruges, og hvis du ikke har tyller så kan du bare klippe et lille hul i det ene hjørne.

Nu skal dejen sprøjtes ud som snegle, på en bageplade med bagepapir. Husk på at de hæver/vokser en smule i ovnen også – så lav dem gerne lidt mindre (lav flere).
Lad dem stå og “hæve” lidt, i ca. 15-20 minutter.

Lav nu fyldet – smelt smøret og tilsæt stevia/sukrin og kanelen. Røres godt rundt.
Fordel fyldet udover sneglene.

Nu skal sneglene bages – ca. 18-20 minutter, alt efter ovnen. Men hold øje med dem.
Evt. stik lidt i dem – de skal være faste indeni.

Når de er færdigbagte, tages de ud, og lad dem afkøle.

Nu skal chokolade “glasuren” laves. Det kan selvfølgeligt laves over vandbad, men for at spare på opvasken, plejer jeg at putte lidt chokolade i en frysepose. Slå en knude på posen. Putte posen ned i en gryde med kogende vand (taget af komfuret).
Lader chokoladen smelte – og vupti så har du en “sprøjtepose” med chokolade, parat til at blive brugt.
Fordel chokoladen udover sneglene.

Velbekomme 😉

Adios Amigos - Sophy is Out ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Sunde" Ferrero Rocher :)