Hjemmelavet Paleo Pesto :)
Igår lavede jeg kylling rullet i hjemmelavet paleo pesto og serrano skinke – og det smagte bare FANTASTISK 🙂 Derfor vil jeg lige dele opskriften med jer.
Du skal bruge:
1 pk. Kyllinge inderbryst fileter (ca. 14 stk – mindre kan bestemt gøre det, 2 stk fileter til én rulle )
1 pk. serrano skinke (2 skiver skinke pr rulle, 1 skive hvis det er meget bredt)
Kokosolie – flydende.
Pesto – se opskrift nedenfor.
Tag to skiver og lig dem på et skærebræt. Tag én kyllingefilet og smør med pesto. Rul skinken – en gang om kyllingen, læg endnu en filet, og smør med pesto. Rul rundt igen indtil at skinkens “ende” er nederst. Lig dem i en bradepande.
Gør det samme indtil det hele er lavet til ruller.
Bages i ovnen ved ca. 190 grader i ca. 30-35 minutter.
Hjemmelavet pesto:
1 stk potte persille (ikke stilkene)
1 stk potte basilikun (her også kun bladene)
2 dl olivenolie (lidt i ad gangen)
En håndfuld pistacienødder (OBS – uden salt)
En håndfuld græskarkerner
20-25 gram pinjekerner (smages til)
Lidt vand (efter konsistent)
Lidt salt (smages til)
Citronsaft (smages til)
Rist græskarkernerne og pinjekernerne – ved lav varme på en pande.
Blend persillen og basilikummen sammen med olivenolien (tilsæt lidt olie ad gangen).
Tilsæt de ristede nødder/kerner og salt.
Smag til med citronsaft, og juster konsistensen med vandet.
Velbekomme 🙂
Adios Amigos - Sophy is Out ♥
Ingen kommentarer endnu