Protein chokoladeboller.

Hjemmelavet Paleo Pesto :)

Igår lavede jeg kylling rullet i hjemmelavet paleo pesto og serrano skinke – og det smagte bare FANTASTISK 🙂 Derfor vil jeg lige dele opskriften med jer.

f608e6505b7f11e3abf4129f1c753887_8

Du skal bruge: 

1 pk. Kyllinge inderbryst fileter (ca. 14 stk – mindre kan bestemt gøre det, 2 stk fileter til én rulle )
1 pk. serrano skinke (2 skiver skinke pr rulle, 1 skive hvis det er meget bredt)
Kokosolie – flydende.
Pesto – se opskrift nedenfor.

Tag to skiver og lig dem på et skærebræt. Tag én kyllingefilet og smør med pesto. Rul skinken – en gang om kyllingen, læg endnu en filet, og smør med pesto. Rul rundt igen indtil at skinkens “ende” er nederst. Lig dem i en bradepande.
Gør det samme indtil det hele er lavet til ruller.

Bages i ovnen ved ca. 190 grader i ca. 30-35 minutter.

Hjemmelavet pesto: 
1 stk potte persille (ikke stilkene)
1 stk potte basilikun (her også kun bladene)
2 dl olivenolie (lidt i ad gangen)
En håndfuld pistacienødder (OBS – uden salt)
En håndfuld græskarkerner
20-25 gram pinjekerner (smages til)
Lidt vand (efter konsistent)
Lidt salt (smages til)
Citronsaft (smages til)

Rist græskarkernerne og pinjekernerne – ved lav varme på en pande.
Blend persillen og basilikummen sammen med olivenolien (tilsæt lidt olie ad gangen).
Tilsæt de ristede nødder/kerner og salt.
Smag til med citronsaft, og juster konsistensen med vandet.

Velbekomme 🙂

 

Adios Amigos - Sophy is Out ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Protein chokoladeboller.